Tiistaina 7.6. ilmestyy Auranmaan alueen kesäelämän pää-äänenkannattaja; Auranmaan Viikkolehden Kesälehti 2022. Kesälehden tapahtumakalenteriin kerätään nyt tapahtumatietoja.

Oletko sinä järjestämässä ensi kesänä taidenäyttelyä, puuhaamassa kesäteatteriesitystä, kulttuurikierrosta, toritapahtumaa, konserttia tai vaikkapa peuhupäivää? Haluatko tapahtumasi mukaan Kesälehden maksuttomaan tapahtumakalenteriin?

Kesälehden tapahtumakalenteriin pääsevät mukaan ne auranmaalaiset tapahtumat, jotka ovat kaikille avoimia (eivätkä ole liiketaloudellista toimintaa).

Kerro tapahtumastasi 23.5. mennessä lyhyesti ja napakasti. Mainitse tapahtumapaikka, päivämäärä ja kellonaika sekä luonnehdi lyhyesti minkälainen tapahtuma on kyseessä. Kerro myös omat yhteystietosi sekä mikä taho (seura, yhdistys, ym.) tapahtuman järjestää.

Lähetä tiedot Viikkolehden toimitukseen viimeistään 23.5. mennessä. Lähetä tiedot osoitteeseen: toimitus@avl.fi (viestiin tunnus ”kesäkalenteri”) tai lähetä tiedot alla olevalla lomakkeella.