Juhannuksena pari kolaria ja muutamia pelastustehtäviä

0
Kymppitiellä Koskella sattui sunnuntaina iltapäivällä ulosajo. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI, MARTTILA, PÖYTYÄ. Juhannusviikonloppuna Auranmaalla sattui pari liikenneonnettomuutta ja pari paloa. Myös karanneet hevoset työllistivät pelastuslaitosta.

Moottoripyörä ja henkilöauto kolaroivat Koskella lauantaina. Kuva: Simo Päivärinta.

Lauantaina Koskella moottoripyörä ja henkilöauto törmäsivät Hämeentien ja Sorvastontien risteyksessä hieman ennen puoli yhtä iltapäivällä. Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui.

Hevoset kirmasivat karkuun laitumelta Marttilassa aiheuttamatta kuitenkaan vaaratilannetta. Kuva: Simo Päivärinta.

Marttilassa Rekoistentiellä 15 hevosta pääsi lauantaina iltapäivällä laitumelta karkuun. Hevoset saatiin takaisin laitumelle omistajien avustuksella pelastuslaitoksen varmistaessa tilanteen. Karkureissusta ei aiheutunut vaaraa.

Sunnuntaiyöllä ennen kello kolmea kaksi autoa syttyi Yläneellä Pikkuniituntiellä tuleen. Palo ei levinnyt rakennuksiin, mutta tuleen syttyneet henkilö- ja pakettiauto kärsivät mittavat vahingot.

Sunnuntai-iltapäivällä kello 14.38 aikaan henkilöauto ajautui kymppitieltä Koskella ojaan. Ulosajo sattui noin sata metriä ennen Sorvastontien risteystä.

Paalikärry lasteineen paloi pellolla Kosken ja Salon rajan tuntumassa sunnuntai-illalla. Kuva: Simo Päivärinta.

Pellolla Kosken ja Salon rajalla Kaupinlinnantien tuntumassa ollut paalikärry syttyi sunnuntai-illalla kuuden aikaan tuleen. Kosken ja Kuusjoen VPK:t sammuttivat voimakkaasti savuttaneen palon.