Kaksi moottoripyöräilijää loukkaantui ulosajoissa

0

AURA, PÖYTYÄ. Loppuviikosta Aurassa ja Pöytyällä sattui onnettomuudet, joissa molemmissa moottoripyöräilijä suistui tieltä ja loukkaantui.

Ensimmäinen onnettomuuksista tapahtui perjantaiaamuna Aurassa. 2000-luvulla syntynyt mies lähti perjantaiaamuna liikenteeseen kevytmoottoripyörällä. Mies menetti moottoripyörän hallinnan Lepomäentiellä ja suistui kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle tietä osuen valotolppaan. Onnettomuus tapahtui Lepomäentien ja Harjukujan risteyksen kohdalla. Mies loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Alueella on 40 km/h nopeusrajoitus. Poliisi epäilee miehen syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Toinen onnettomuus tapahtui lauantaiaamupäivänä Pöytyällä. 2000-luvulla syntynyt mies ajoi lauantaina kello 11 aikoihin moottoripyörällä Turuntietä pitkin Pöytyän kirkolta kohti Oripäätä. Tuntemattomasta syystä miehen kuljettama moottoripyörä oli lähtenyt heittelehtimään ajautuen pientareelle, josta moottoripyörä oli suistunut ojaan. Mies loukkaantui ulosajossa ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Alueella on 60 km/h nopeusrajoitus. Miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.