Oripää aikaisti susiuhkakuljetukset alkamaan jo lokakuun alussa

0
Susiuhkakuljetusten aikaistamistarvetta perusteltiin sillä, että taksit noutavat oppilaita kotiteiden päästä noin kello 7.30, jolloin on vielä pimeää. Susiuhkakuljetusten piirissä olevat oppilaat haetaan kotipihalta.

ORIPÄÄ. Sivistyslautakunta päätti aikaistaa arkiaamuisin tapahtuvat susiuhkakuljetukset alkamaan viikolla 40 eli 3.10. Aiemmin susiuhkakuljetuksia on järjestetty Oripäässä viikoilla 43–7.

Sivistyslautakunnalta oli anottu kuljetusten aikaistamista. Perusteluna oli, että taksit noutavat koululaisia heidän kotiteidensä päästä noin kello 7.30 tienoilla, jolloin on hämärää. Susiuhkakuljetuksessa oppilas haetaan kotipihasta.

Kaikki halukkaat koululaiset pääsevät Oripäässä susiuhkakuljetusten piiriin. Susiuhkakuljetuksissa on yleensä ollut alle 10 lasta. Kuljetusedun omaaville palvelu on maksuton, muilta laskutetaan 1 euro per aamu.