Tekla päätti: Riihikoskelta ruokaa yläneläisille lapsille

0
Riihikosken keskuskeittiö.

PÖYTYÄ. Tekninen lauta päätti, että Yläneen päiväkodin sekä yhtenäiskoulun ruoanvalmistus tapahtuu lokakuun loppupuolelta lähtien Riihikosken keskuskeittiössä. Samassa yhteydessä Pöytyän kotipalveluaterioita ryhdytään valmistamaan Yläneen keskuskeittiössä. Riihikodin ja Kotikarpalon ruoanvalmistus jatkuu Riihikosken keskuskeittiössä ja sen osalta odotetaan ohjeistusta hyvinvointialueen valmistelutoimikunnalta.

Vielä hetken Yläneen lapsille tarjottavat ateriat valmistetaan Yläneen keskuskeittiössä ja Pöytyän kotipalveluateriat Riihikoskella.

Kun sote-palveluiden järjestämisvastuu siirtyy vuodenvaihteessa hyvinvointialueelle, sote-asiakkaille tarjottavia aterioita ei saa enää valmistaa kuntien keskuskeittiöissä eikä esimerkiksi päiväkotilasten ja koululaisten aterioita sote-keittiöissä. Tämän myötä Riihikosken keskuskeittiö keskittyy valmistamaan aterioita Pöytyän alueen päiväkoteihin sekä kouluihin.