Yritys aikoo ryhtyä viemään Oripään vettä ulkomaille

0
Wild Things Finland ja Oripään kunta ovat luottavaisia, että paikkakunnan puhtaalle pohjavedelle on kysyntää ulkomailla.

ORIPÄÄ. Kunnanhallitus sai Tero Kuosalta tilanneselvityksen Wild Things Finland Oy:n aikeista viedä Oripään vettä ulkomaille. Kunta on ryhtymässä Wild Things Finlandin yhteistyökumppaniksi. Vesihanke on tarkoitus saada käyntiin loppuvuoden aikana.

Tilanneselvitys oli liitetty esityslistan kohtaan Oripään kunnan talouden tasapainottaminen. Kunnanjohtaja Timo Tolppanen kertoi kokouksen jälkeen sähköpostitse, että kunnan talous on tällä hetkellä tasapainossa eikä Oripään hartioilla ole kriisikunnan viittaa.

Käyttötalouden suhteen Oripäässä ollaan edelleen maltillisia. Lisäksi kunnanhallitus on pyytänyt teknistä toimea laatimaan viiden vuoden investointisuunnitelman, joka helpottaa talouden tarkastelua pitkällä aikavälillä.