Hirvilaumalle jatkoaikavoitto

0
TarU:n ja Kiekko-67:n kohtaaminen oli totuttuun tapaan kovaa vääntöä. Kuva: Markku Pönni.

JÄÄKIEKKO. TarU:n ja Kiekko-67:n kohtaamiset ovat totutusti olleet kiihkeitä ja tapahtumarikkaita. Poikkeusta ei tehnyt lauantain ottelukaan, jossa TarU päätyi tällä kaudella jo toista kertaa jatkoajalle. Kauden avausottelussa kärsitystä jatkoaikatappiosta oltiin kenties otettu opiksi, sillä tällä kertaa hirvilauma ei taipunut, vaan otti voiton kovaa kannustaneen kotiyleisön edessä.

Ottelun avausmaalin pääsi tekemään vierasjoukkue, mutta puolustajana pelanneen Maxim Myllymäen osuma toi TarU:n ensimmäisessä erässä tasoihin. Toisessa erässä vieraat menivät jo 1–3 johtoon alivoimamaalilla, mutta saman erikoistilanteen aikana Myllymäki oli jälleen asialla, kun TarU kavensi tilanteen 2–3:een. Maalien lisäksi toisessa erässä nähtiin ikävä tilanne, jossa TarU:n pelaaja loukkaantui päähän kohdistuneen taklauksen johdosta.

Kolmannessa erässä hirvilauma tuli tasoihin ja meni ohi, mutta Kiekko-67 onnistui tasoittamaan tilanteen reilu viisi minuuttia ennen ottelun loppua. Varsinaisen peliajan viime minuutit menivät jännittäväksi TarU:n jouduttua alivoimalle. Hirvilauma kuitenkin kesti tilanteen ja jatkoajalla Joonas Timonen ratkaisi Myllymäen syötöstä voiton kotijoukkueelle.

TarU:n pistemiehiä olivat Maxim Myllymäki (2+1), Joonas Timonen (2+1), Verner Timonen (1+0), Valtteri Rauhala (0+2), Niko Hirvonen (0+1) ja Santeri Perho (0+1).

Seuraavaan koitokseen TarU lähtee ensi lauantaina sarjanousija Kokemäen Kova-Väen vieraaksi.