Luurankopariskunta juhlii Kyröntiellä halloweenia

0
Juhliva luurankopariskunta koristaa Rautiaisen perheen omakotitalon pihaa Kyröntien varrella. Juhlat jatkuvat pyhäinpäivään asti.

PÖYTYÄ/Karinainen. Kyröntie on vähitellen muuttumassa kummituskujaksi. Ensin Kyröntien Tarvasjoen päähän ilmestyi betonihaamu ja nyt toista viikkoa on Karinaisten päässä juhlinut luurankopariskunta. Siinä välissä on Karinaisten hautausmaa, joka saattaa myös joillekin olla mielikuvitusta herättelevä paikka. Hautausmaalta luurangot eivät kuitenkaan ole liikkeelle lähteneet.

Valmixia vastapäätä olevan talon kujan päähän ilmestyneet luurangot on hankittu naamiaisasuja ja muuta juhlatarviketta kauppaavasta Punanaamiosta. Pariskunta on jo herättänyt paljon positiivista huomiota, mikä ilahduttaa talossa asuvaa Rosa Rautiaisen perhettä. Rautiainen kertoo, että luurankojen on tarkoitus koristaa pihaa halloweenin ja pyhäinpäivän ajan.

–Meidän poika tykkää koristella ja ehkä se betonihaamukin hieman inspiroi, Rautiainen kertoo, mistä tuli ajatus istuttaa luurankopariskunta tien poskeen.

Hän toteaa, ettei Kyrössä eikä Suomessa ylipäätään juurikaan koristella paikkoja halloweeniksi. Ehkäpä juuri siksi luurankopariskunta on saanut monet pysähtymään Rautiaisten kohdalle kuvaamaan hauskaa koristelua. Kiinnostus yllätti Rautiaiset, mutta hyvän mielen aiheuttaminen ohikulkijoille on ollut heistäkin mukavaa.