TarU vei vähämaalisen vauhtiottelun voiton

0
TarU:n ja UJK:n välisessä ottelussa mentiin vauhdilla päästä päähän eikä maalivahtienkaan hiki päässyt kuivumaan. TarU vei vauhdikkaan ottelun maalein 3–0.

JÄÄKIEKKO. TarU:n edustusjoukkue tarjoili jääkiekkokauden kotiavauksessa vauhtia ja jännitystä. Kahden nuoren joukkueen kohtaamisessa hirvilauman rynnistys oli Uudenkaupungin Jää-Kotkien lentoa tehokkaampaa.

Kaksi ensimmäistä erää ottelussa mentiin vauhdilla päästä päähän ja maalivahdeilla riitti töitä kummassakin päässä. Ensimmäisessä erässä osumia ei kuitenkaan syntynyt. Vauhdista huolimatta erässä nähtiin vain yksi jäähy UJK:n ottaessa erän puolivälin paikkeilla kaksiminuuttisen liian monesta pelaajasta kentällä.

Toisessa erässä merkintöjä alkoi kertyä etenkin TarU:n jäähysarakkeeseen. Vieraille tarjoiltiin mahdollisuutta mennä johtoon kahden miehen ylivoimallakin, mutta lintuparvi ei löytänyt tehojaan.

Ottelua ehdittiin edetä yli puolen välin ennen kuin nähtiin pelin avausosuma. TarU:n Niko Hirvosen Volter Timosen ja Atte Raitaluoman esityöstä viimeistelemä maali jäi erän ainoaksi ja samalla myös ottelun voittomaaliksi.

Heti kolmannen erän alkuun hirvilauma katkoi Jää-Kotkien siivet kahdella nopealla osumalla. Erän puolivälin paikkeilla UJK:n maalilla syntyi kahakka, josta jaettiin UJK:n kenttäpelurille ja TarU:n sentterille Oskari Rauhalalle 2 + 10 minuuttia huilia. UJK:n maalivahdille kirjattiin kaksiminuuttinen.

Jäähyjen myötä hirvilauman peli sekosi ja vauhtikin hiipui. Noin kuusi minuuttia ennen ottelun loppua TarU joutui myös vaihtamaan maalivahtia erinomaisen ottelun pelanneen Aleksi Erikssonin loukkaannuttua. Vastustaja ei edelleenkään löytänyt tehojaan, vaikka pääsi erän lopussa vielä pelaamaan ylivoimaa kuudella kenttäpelaajalla neljää vastaan. Ottelun lopputulokseksi jäi III-divisioonalle harvinaisen vähämaaliset lukemat 3–0 kotijoukkueen hyväksi.

Hirvilauman pistemiehiä olivat Niko Hirvonen (1+0), Joonas Timonen (1+0), Oskari Rauhala (1+0), Atte Raitaluoma (0+1), Volter Timonen (0+1), Miska Back (0+1) ja Valtteri Rauhala (0+1).

Seuraavan ottelunsa TarU pelaa VG-62:n vieraana Naantalissa ensi sunnuntaina.