Hirvilauman loppurynnistys toi voiton

0
Paraisilla nähtiin aaltoileva ottelu, jota johti vuoroin kotijoukkue ParSport ja vierasjoukkue TarU. Voiton vei lopulta hirvilauma päätöserän loppurynnistyksensä ansiosta. Kuva: Markku Pönni.

JÄÄKIEKKO. TarU:n edustusjoukkue palasi voittokantaan Paraisilla. Ottelussa edettiin vuorotahtiin ja peli verotti valmiiksi jo pakkipulasta kärsinyttä hirvilaumaa loukkaantumisten kautta. Hyökkääjiä puolustajina peluuttanut ja muutoinkin kentällisiään sekoittamaan joutunut TarU ei kuitenkaan suostunut taipumaan, vaan taisteli voiton ParSportista maalein 6–9.

Ensimmäiset kaksi erää maaleja tehtiin vuorotahtiin. Kolmanteen erään lähdettiin ParSportin 6–4-johdossa. Kotijoukkue kuitenkin tarjosi jäähyilemällä ja sikailemalla vierailleen tilaisuuden tulla tasoihin ja mennä ohi.

TarU tuli jo erän alussa yhden maalin päähän ja heti perään ylivoimalla tasoihin. Johtoon hirvilauma siirtyi kiekon lirahdettua Miska Backin mailasta onnekkaasti ohi ParSportin maalivahdin. Tämän jälkeen TarU pääsi kahden miehen ylivoimalle ja käytti tilaisuutensa vahvistaa johtoasemaansa. Päätöserän viiden maalin loppurynnistyksenä hirvilauma viimeisteli tyhjään maaliin.

Pisteille pääsi jälleen lähes koko TarU:n miehistö Oskari Rauhala (2+3) kärkenä. Myös U19-joukkueesta lainatut Rony Rauhala (1+0) ja Niko Wahlsten (0+1) kirjauttivat pisteen mieheen.

Seitsemän pelatun ottelun jälkeen TarU on sarjataulukossa neljäntenä tasapisteissä lohkokolmosen KK-V:n kanssa. seuraavassa ottelussa TarU kohtaa kotiottelussaan lohkokakkosen Rauma Tigersin.

TarU–Rauma Tigers ATP-Areenalla 19.11. kello 14.50.