Tänä syksynä kaksi lempilaulajaani teki yhteisen biisin, joka on päätynyt jokapäiväiseen kuunteluuni. Olen tosi iso musiikin ystävä ja musiikki on iso osa elämääni. Oli fiilis mikä tahansa auttaa musiikki eteenpäin ja muutenkin tuo iloa arkeen.

Tänä syksynä kaksi suomalaista mahtavaa artistia, Viivi ja Robin Packalen, tekivät yhteisen biisin nimeltä Ihana kipu. Biisin on kirjoittanut Vilma Alina, joka tunnetaan myös artistina. Biisi ylitti kultarajan jo kahden viikon kuluttua julkaisusta. Itselläni biisi päätyi joka ikiseen soittolistaan ja kuunteluun monesti päivässä.

Biisin sanat ovat koskettavat ja laulajien äänet sointuvat yhteen lähes täydellisesti. Melodia on kaunis ja tarina samaan aikaan haikea sekä toiveikkaan iloinen. Pidin tästä biisistä heti ensikuuntelulla, se tavoitti kuuntelijansa ja herätti tunteita. On myös todella mahtavaa kuunnella biisiä kahdelta lempilaulajalta.

Suosittelen biisiä kaikille suomalaisen musiikin ystäville. Biisi on tyylilajiltaan pop, joten suosittelen sitä myös popin kuuntelijoille. Biisi saa hyvälle tuulelle ja herättää tunteita. Iso kuuntelusuositus syksyyn. (E.I.)
Tuomio: * * * * *

Arvosteluasteikko

* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa kuunnella
* *  kannattaa kuunnella, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata kuunnella, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.