Koski ja Marttila mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

0

KOSKI, MARTTILA. Hyvän mielen joulukorttikampanja alkaa jälleen. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan, joka kestää 5.12. saakka.

Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa. Auranmaalta ovat mukana Koski ja Marttila.

Kampanjassa kerätään joulukortteja paikkakunnan kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Koskella joulukortteja kerätään kirjastossa ja Sähköliike Rautiaisella. Kirjastoon joulukortteja voi tipauttaa myös palautusluukusta.

Marttilan keräyspisteet ovat kunnanvirasto, kirjasto sekä sosiaali- ja terveysasema. Kaikissa niissä on myös lukollinen postilaatikko, jonne voi jättää kortteja.

–On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo keräyksen tiedotteessa.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 5.12. mennessä. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Koskella kortteja voidaan tehdä myös joulukorttipajoissa. Joulukortteja voi askarrella esimerkiksi Kosken kirjastossa lauantaina 10.12. kello 11–15. Työpajassa on muun muassa kirjanmerkkejä, teepussitekstejä ja joulukortteja. Pajan vetäjänä toimii sanataideohjaaja Hanna Dufva.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

Kaikki keräyspisteet löytyvät kampanjan verkkosivuilta osoitteesta siskotjasimot.fi/joulupostia