Kauppojen hyllyt pursuavat jo erilaisista joulukalentereista. Smash ei odotellut joulukuuhun saakka, vaan testasi jo tämän vuoden joulukalentereita ja kertoo nyt oman suosikkinsa.

Smarties-joulukalenteri. Joulukalenterin ulkoasu on ihanan jouluinen ja siinä on eri kokoisia luukuja. Joulukalenterin sisältä paljastuu yllättävän isoja suklaaherkkuja, mikä on positiivinen yllätys. Suklaa maistuu tavalliselta maitosuklaalta. Hinta on ehkä hieman kallis, mutta suklaan ystävälle tämä on kuitenkin hyvä valinta.
Hinta: 12,55e. Arvosana: * * *

Minions-joulukalenteri. Joulukalenterissa on jouluinen kuva. Joulukalenterin suklaa maistuu tavalliselta joulukalenterisuklaalta. Tämä joulukalenteri saa ison plussan yhdestä lisäluukusta, sillä luukkuja on 25. Plussaa tulee myös luukkujen sisältä paljastuvasta tekstistä ja kuvasta. Myös joulukalenterin takana oleva labyrinttitehtävä on mukava. Kalenterin viisi viimeistä päivää yllättävät vielä muita päiviä maukkaammalla suklaalla. Kokonaisuudessaan tämä kalenteri on yllättävän hyvä hintaan verrattuna.
Hinta: 3,49e. Arvosana:  * * *

Karl Fazer -suklaajoulukalenteri. Joulukalenterin ulkoasu on todella kaunis. Joulukalenterin luukuista paljastuu Fazerin eri makuisia suklaita. Maut ovat tavallisia Fazerin makuja. Fazerin suklaa on todella hyvää. Tämä kalenteri sopii todelliselle suklaan rakastajalle. (C.T)
Hinta: 10,95e. Arvosana: * * * *

Haribo-joulukalenteri. Joulukalenterin ulkoasu on mahtava ja siinä oleva kuva hohtaa pimeässä. Joulukalenterin sisältä paljastuu pieniä pusseja Haribon karkkeja. Karkit maistuvat tavallisilta Haribon karkeilta. Tämä joulukalenteri sopii ihmiselle, joka tykkää karkeista. Joulukalenterin vaihtelevan sisälmyksen vuoksi hinta-laatusuhde on hyvä.
Hinta: 9,95e. Arvosana: * * * *
(C.T.)

Arvosteluasteikko

* * * * *  mahtava
* * * *  hyvä
* * *  ihan ok
* *  no jaa
*  hyi

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.