Tällä viikolla pääsee lukemaan paikallislehtiä ilmaiseksi

0

LEHDISTÖ. Lukuisat paikallislehdet ovat avanneet maksuporttinsa tai näköislehtensä vapaasti luettaviksi loppuviikoksi. Uutismedian liiton järjestämä Pureudu paikallisiin -kampanja tuo sunnuntaihin 13.11. saakka esiin paikallisjournalismia sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea.

Kampanjassa on mukana yhteensä 75 paikallislehteä. Auranmaan Viikkolehden lisäksi Varsinais-Suomesta on mukana muun muassa Kaarina-lehti, Kunnallislehti, Laitilan Sanomat, Loimaan Lehti, Paikallislehti Somero ja Uudenkaupungin Sanomat.

Avoinna olevien lehtien linkit on koottu Uutismedian liiton verkkosivuille osoitteeseen www.uutismediat.fi/paikallislehdet. TS-yhtymän paikallistien näköislehtiin pääsee käsiksi myös osoitteessa www.tilaajapalvelija.fi/paikalliset.