Hirvilauma maalikarkeloista joulutauolle

0
Hirviluolassa nähtiin lauantaina maalikarkelot, kun TarU voitti VG-62:n maalein 16–7. Kuva: Markku Pönni.

JÄÄKIEKKO. TarU:n edustusjoukkue suuntasi maalikarkeloista joulutauolle. Lauantain kotipelissä VG-62:sta vastaan nähtiin yhteensä huimat 23 maalia. Kotijoukkue vei ottelusta kolme pistettä maalein 16–7 ja kiilasi ainakin hetkeksi lohkon kolmoseksi. Ennen joulua sarjassa pelataan vielä yksi ottelu, jossa ParSportilla on mahdollisuus voitolla ohittaa hirvilauma sarjataulukossa.

Ottelun ensimmäinen erä edettiin maalitehtailun osalta rauhalliseen tahtiin ja toiseen erään lähdettiin hirvilauman 3–1 johdossa. Toisessa erässä tilanne repsahti jo 11–3 lukemiin hirvilauman tehtyä kahdeksan ja vastustajan kaksi maalia. Kolmatta erää leimasi hurlumheimeininki. Hirvilauma hallitsi edelleen ottelua tehden viisi maalia, mutta myös päästi kahdella kentällisellä sinnitelleen vastustajan maalintekoon neljästi. II-divarin apureita VG-62 ei tähän otteluun saanut.

Pisteitä pelissä ropisi lähes koko hirvilauman miehistölle, mutta tehokkaimpina maalinteossa häärivät Miska Back (5+1) ja Joonas Timonen (4+1). Eniten pistetiliään kartutti syöttöpelissä kunnostautunut Oskari Rauhala (1+6).

Joulutauolta hirvilauma palaa 14.1. vierasottelussa Kiekko-67:aa vastaan.