Kohta pääsee Auran koirapuistoon temmeltämään

0
Hannu Harju ja Katri Koskinen totesivat viime viikolla koiriensa Rafan ja Aryan kanssa, että vielä kannattaa malttaa mielensä, ennen kuin lähtee Auran koirapuistoon temmeltämään. Valmiiksi koirapuiston pitäisi tulla viimeistään vuodenvaihteeseen mennessä.

AURA. Auran koirapuiston kunnostus ja laajennus alkavat olla loppusuoralla. Teknisen johtajan Kari Tuohen mukaan valmista pitäisi olla vuodenvaihteessa. Auranmaan Koiraystävät puolestaan on sosiaalisessa mediassa tiedottanut, että valmista voisi olla jo jouluksi.

Koirapuistossa on aidattu ja hiekoitettu uusi alue isoille koirille. Vanha osa koirapuistosta jää pienten koirien käyttöön. Sitäkin on paranneltu muun muassa siirtämällä aidan tukipuut aitauksen ulkopuolelle. Ennen joulua koirapuistossa tehdään vielä valaistusta sekä viimeistelyjä, joilla korjataan koiraharrastajien havaitsemia puutteita.

Koirapuiston uudessa osassa on Tuohen mukaan tilaa noin 1 000 neliötä ja vanhassa osassa noin 400 neliötä. Kunnan investointiohjelmassa koirapuiston remonttiin oli varattuna 20 000 euron määräraha ja tässä on Tuohen mukaan pysytty.

Auranmaan Koiraystävien puheenjohtaja Katri Koskinen ja varapuheenjohtaja Hannu Harju ovat tyytyväisiä koirapuiston kunnostukseen ja laajennukseen.

–Loistavaa uutta tilaa, Harju kiittelee kuntaa.

Yhdistys on ollut aktiivisesti ajamassa kunnostusta ja välittämässä koiraväen toiveita, mutta työn on tähän asti tehnyt kunta. Koskinen ennakoi, että puiston ylläpidosta saattaa jotain tulla yhdistyksen vastuulle. Hänen mukaansa asiasta pitää vielä keskustella kunnan kanssa.

Koirapuisto löytyy entiseltä paikaltaan Auran urheilukentän vierestä.