Kyrön joulumarkkinoilla kerätään avustustarvikkeita Ukrainaan

0
Joulupukki oli odotettu vieras Kyrön joulumarkkinoilla myös viime vuonna. Kuva: AVL:n arkisto / Tuomas Honkasalo

PÖYTYÄ/Kyrö. Perinteiset Lions club Karinainen/Kyrön järjestämät Kyrön joulumarkkinat koittavat taas lauantaina 10. joulukuuta. Markkinat alkavat kello 9 ja päättyvät kello 14. Luvassa on joulumyyjäistavaroiden lisäksi lasten poniajelua ja partiolaisten järjestämä mahdollisuus koristella piparkakkuja.

Markkinoiden yhteydessä järjestetään keräys, jossa kerätään Ukrainaan avustustarvikkeita. Erityisesti toivotaan lämpimiä villa- ja muita talvivaatteita. Tarvetta on myös muille talven tullen tarpeellisille tavaroille kuten kuivamuonalle ja pitkään palaville kynttilöille. Markkinoilla on keräysauto, johon lahjoitustavarat voi jättää. Tavarat toimitetaan Ukrainaan jouluksi.