Mynämäki haastattelee neljä kunnanjohtajaehdokasta – Mukana Marttilan Maisila

0

MYNÄMÄKI, MARTTILA. Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila on hakenut Mynämäen kunnanjohtajan virkaa. Hänet ja kolme muuta hakijaa on kutsuttu haastateltavaksi. Muut haastateltavat ovat Lauri Hyttinen, Sanna Häkli ja Jari Nikkari.

Mynämäen tavoitteena on saada uusi kunnanjohtaja valituksi tammikuun aikana. Virka kiinnosti kaikkiaan 11 hakijaa. Kunnan nykyinen kunnanjohtaja Seija Österberg on jäämässä eläkkeelle ensi kesänä. Österberg toimi aiemmin vajaa pari vuotta Auran kunnanjohtajana. Mynämäen kunnanjohtajana hän on työskennellyt vuodesta 2007 lähtien.

Carita Maisila on vajaan kahden vuoden aikana ollut mukana kolmessa kunnan- tai kaupunginjohtajahaussa. Alkuvuodesta 2021 Maisila pyrki Naantalin ja loppuvuodesta 2 021 Liedon johtoon. Kuluvana vuonna Maisila on ollut suostumuksellaan mukana Huittisten kaupunginjohtajahaussa. Vuonna 2020 Maisila voitti nuori johtaja -kilpailun.