Lukijoiden kuvat -palstan vuosi 2022 oli värikäs ja hyväntuulinen. Palstalle saatiin vuoden mittaan lukuisia upeita aamu- ja iltaruskoja sekä utuisia maalaismaisemia. Oman pikantin arominsa palstalle toivat muun muassa taukoa pitänyt saukko ja uusi ”optimistiksi” nimetty mansikkalajike. Jo jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut sydämellinen perunatervehdys tuli tällä kertaa Heinijoelta.
Kokosimme kuvagalleriaan vuoden 2022 kauneinta ja kummallisinta kuvasatoa.
Palsta jatkaa samalla hyväksi havaitulla hyväntuulisella ja tunnelmallisella linjalla myös vuonna 2023.


OTITKO HYVÄN KUVAN? Näytetään se muillekin! Lukijoiden kuvat -palstalla julkaistaan onnistuneita otoksia. Kerro mistä ja koska kuva on otettu ja kuka kuvan otti. Lähetä kuva tietoineen Auranmaan Viikkolehden toimitukseen osoitteeseen: toimitus@avl.fi