Auranmaan yrittäjäristeily kokoaa jälleen yrittäjät yhteen

0
Auranmaan yrittäjäristeily järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna ja sai tuolloin hyvin auranmaalaisia yrittäjiä liikkeelle. Tänä vuonna risteily järjestetään maaliskuussa. Kuva viime vuoden risteilyltä.

AURANMAA. Auranmaan yrittäjäristeily kokoaa jälleen alueen kunnat ja yrittäjät yhteistyön äärelle. Auranmaan yrittäjäristeily järjestetään 17.–18.3. Viking Glory -laivalla ja matkalle mukaan voi ilmoittautua 26.2. saakka Auranmaan kuntien kotisivuilta löytyvän linkin kautta.

Auranmaan yrittäjäristeily toteutettiin ensimmäisen kerran viime keväänä. Risteily keräsi yhteiselle matkalle sata auranmaanlaista. Tänä keväänä toteutettavan risteilyn teemoina ovat erityisesti rekrytointiin, osaajien saatavuuteen, työnantajamielikuvaan ja oppilaitosyhteistyöhön liittyvät teemat.

Puheenvuoroja on tämän vuoden risteilyllä kolme. Markkinointistrategi ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Sanna Virtanen CEO Flumenia Oy:stä puhuu työnantajamielikuvan kehittämisestä ja Myssyfarmin toimitusjohtaja Anna Rauhansuu brändin ja viestinnän merkityksestä yrityksen menestymisessä. Kolmas puhuja tulee Novidasta ja puhuu uusien osaajien saamisesta työelämään.

Viime vuoden risteilylle osallistuneilta kerätyn palautteen perusteella aikaa ja ohjattuja mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja yhteistyön mahdollisuuksien huomaamiseen on varattu tänä vuonna runsaasti.

–Lisäksi pyrimme muutenkin huomioimaan yritysten ajankohtaiset tarpeet, jotta osallistumisesta olisi mahdollisimman paljon hyötyä yrittäjille, Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila sanoo.

Ilmoittautuminen yrittäjäristeilylle 26.2. mennessä. Lisätietoja Marttilan ja Kosken elinkeinoasiantuntija Jaakko Salmelta numerosta 044 744 9280 tai sähköpostitse jaakko.salmi@marttila.fi.