Vihannesrekka suistui Kyröntieltä ja oli vähällä liukua Tarvasjokeen

0
Vihanneslastissa ollut puoliperävaunuyhdistelmä oli vähällä päätyä Tarvasjokeen Kyrössä maanantai-illalla. Ajoneuvon nosto katkaisi liikenteen Kyröntieltä tiistai-aamulla. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ/Kyrö. Vihanneslastissa ollut puoliperävaunuyhdistelmä suistui Kyröntieltä, kaatui kyljelleen ja oli vähällä liukua Tarvasjokeen asti Kyrössä maanantai-illalla. Kuljettaja selvisi rytäkästä säikähdyksellä. Tie katkaistiin liikenteeltä tiistaiaamulla ajoneuvon noston ajaksi. Tie oli suljettuna noin kello kuudesta kello 11 asti.

Onnettomuus sattui hieman ennen kello 21:tä Hirvisuontienhaaran läheisyydessä. Ajoneuvoyhdistelmä oli tulossa Karinaisten kirkon suunnalta ja suistui ajosuunnassaan omalle puolelleen tienpientareelle ja jokipenkereelle. Onnettomuuspaikka viettää jyrkästi Tarvasjokeen.

Auton lasti purettiin ennen nostotöiden aloittamista. Koko elintarvikelasti tuhoutui onnettomuudessa ja kuljetettiin jäteoperaattorille. Onnettomuuspaikkaa siivotaan lisää lähiaikoina. Penkalle jäi muun muassa porkkanaa ja omenaa, jotka saattavat houkutella esimerkiksi peuroja ja jäniksiä paikalle.

Uutinen päivitetty kello 12.58