Suomalainen rap-artisti Isac Elliot julkaisi uuden biisin nimeltään Kaks. Isac Elliotin suosio suomalaisen rapin tekijänä on kasvanut. Uusinkin biisi on saanut paljon kuuntelukertoja, ja se on ollut Spotifyn Suomen top 50-listalla. Biisissä on mukana laulamassa Ibe.

Itse olen suuresti suomalaisen musiikin ystävä, ja rap on yksi suosikki genreistäni. Isac Elliot lukeutuu itselläni kuunnelluimpiin suomalaisiin räppäreihin. Uusi biisi oli positiivinen lisä kuunneltaviin kappaleisiin. Kappale kuulosti jo ensimmäisillä kuuntelukerroilla tosi hyvältä, ja sai paikkansa soittolistalleni.

Kappaleen melodiassa on jotain erityistä ja tarttuvaa, eikä se ole ollenkaan tylsä. Sanat ovat kepeät ja todella tarttuvat. Biisi on varma korvamato. Kokonaisuutena biisi on todella onnistunut ja se on hieno lisä suomalaiseen rap-musiikkiin.

Biisiä suosittelen suomalaisen musiikin ystävälle. Tämän biisin kautta voit myös tutustua paremmin rap-musiikkiin. Jos rap on sinulle jo tuttua, on biisi varmasti oiva lisä soittolistalle. Kappale sopii fiilistelyhetkiin sekä vauhdikkaisiin hetkiin. Iso suositus tälle tarttuvalle kappaleelle. (E.I.)
Tuomio: * * * *

 

Arvosteluasteikko

* * * * * unohtumaton
* * * * hieno
* * * kannattaa kuunnella
* * kannattaa kuunnella, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
* ei kannata kuunnella, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.