Keskiviikkona on Rekryexpo: tapahtumassa satoja työpaikkoja ja laaja kattaus puheenvuoroja työelämästä

0
Rekryexpo-tapahtumassa on tarjolla runsaasti vinkkejä työnhakuun. Edellisessä, marraskuun tapahtumassa vuoden rekrytoijana palkittu Sanna Järvinen kertoi esimerkiksi toimivasta CV:stä. Vinkit kiinnostivat Turun messukeskuksen auditorioon kokoontunutta yleisöä. Kuva: Juha Paju-Heikkilä.

Keskiviikkona Turun messukeskuksessa järjestettävä Rekryexpo tarjoaa kävijöille jälleen työpaikkoja sekä koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia. Lisäksi tapahtuman ohjelmassa on laaja kattaus puheenvuoroja työelämästä.

Rekryexpo-tapahtumassa on mahdollisuus tutustua alueen työnantajiin ja inspiroitua työ- ja koulutusmahdollisuuksista. Messuilla voit luoda uusia kontakteja, verkostoitua, sopia työhaastatteluja tai haarukoida työllistymismahdollisuuksiasi. Saat myös vinkkejä työnhakuun, koulutukseen ja työelämään.

Turun messukeskuksessa on keskiviikkona 15.3. kymmeniä työnantajien edustajia. Näillä yrityksissä ja yhteisöissä on auki satoja työpaikkoja.

Tapahtumassa on ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto ja Varsinais-Suomen TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia ukrainalaisille.

TAPAHTUMAN pääpuhuja on turkulainen ympäristöinsinööri Julia Lineri . Lineri on ollut huonokuuloinen syntymästään saakka, mutta se ei ole estänyt häntä etenemästä opinnoissa ja työelämässä. Lineri kertoo tarinansa ”Miten huonokuuloisesta hevostenhoitajasta tuli insinööri” auditoriossa kello 12 alkaen.

Sorcolor Oy:n henkilöstöpäällikkö Anna-Kaisa Arvo valittiin 2022 Vuoden rekrytoijaksi. Hän on valintaraadin mukaan HR-alan monitaituri, joka on tehnyt yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä ja tarjonnut työmahdollisuuksia myös eri puolilla Suomea asuville ja uransa alkutaipaleella oleville henkilöille. Anna-Kaisa Arvon vinkit työnhakuun kuullaan auditoriossa kello 13.

Kuntoutuskeskus Ruissalon kuntoutuspäällikkö Birgitta Ojala luennoi aiheesta “Työkyvyn tukeminen työuran eri vaiheissa” kello 11 auditoriossa.

Varsinais-Suomen Ely-keskuksen työelämäkoordinaattori Timo Vahtonen kertoo kello 14.30 auditoriossa miltä Varsinais-Suomen työmarkkinat näyttävät.

TAPAHTUMAAN on maksuton sisäänpääsy kello 10–17.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Turun messukeskus, Auranmaan Viikkolehti ja TS-Yhtymän muut lehdet.

Rekryexpo-tapahtumaa ennakoi viime viikolla ilmestynyt Auranmaan Viikkolehden Rekryexpo-teemalehti. Teemalehdessä julkaisimme laajan kyselytutkimuksen tulokset alueen yrityksistä Suuri etätyökysely: Töissä viihtyminen on parantunut, tiedonkulku huonontunut – varsinaissuomalaiset suuryritykset kehittävät nyt entistä parempia hybridimalleja.