Anne Ahtiainen on vahvoilla Marttilan kunnanjohtajaksi

0

MARTTILA. Kunnanjohtajan valintaa työstävän ohjausryhmän mukaan Anne Ahtiainen on koulutuksensa, työkokemuksensa, haastattelun ja soveltuvuusarvioinnin perusteella parhaiten soveltuva Marttilan kunnanjohtajaksi. Ahtiainen työskentelee Liedon kaupungin teknisten palvelujen toimialajohtajana.

Marttilan kunnanjohtajan virka on tarkoitus täyttää 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi.

Marttilan nykyinen kunnanjohtaja Carita Maisila esittää maanantaina 15.5. kokoontuvalle kunnanhallitukselle, että se esittää valtuustolle Anne Ahtiaista valittavaksi Marttilan kunnanjohtajan virkaan. Valtuusto valitsee uuden kunnanjohtajan kokouksessaan 22.5.

Virkaa haki määräaikaan mennessä 19 henkilöä, joista yksi perui hakemuksensa hakuajan päättymisen jälkeen. Hakijoista kuusi ei täyttänyt koulutuksen osalta kelpoisuusehtoja.

Ohjausryhmä päätti kokouksessaan 14.4. kutsua haastatteluun Anne Ahtiaisen, Marja Tuohimaan, Mikko Kärnän, Katri Saaren ja Pauli Karihtalan. Ohjausryhmä haastatteli hakijat 20.4. ja 21.4. Haastatelluista Anne Ahtiainen, Marja Tuohimaa ja Pauli Karihtala lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

Kunnanjohtaja Carita Maisila jää vuosilomalle 29.5. ja siirtyy pois Marttilan kunnan palveluksesta 1.7. alkaen. Hallintosäännön mukaan kunnanjohtajan sijaisena toimii hallintojohtaja Heini Luoma.