Mitä kaikkea ensi kesänä tapahtuukaan…? Jätä tietosi Kesälehden tapahtumakalenteriin

0

Oletko järjestämässä ensi kesänä taidenäyttelyä, puuhaamassa kesäteatteriesitystä, kulttuurikierrosta, toritapahtumaa, konserttia tai vaikkapa peuhupäivää?
Haluatko tapahtumasi mukaan Kesälehden maksuttomaan tapahtumakalenteriin?

Auranmaan Viikkolehti julkaisee 6.6. ilmestyvässä Kesälehdessään tapahtumakalenterin, johon kootaan nyt tietoja. Kalenteriin pääsevät mukaan ne auranmaalaiset tapahtumat, jotka ovat kaikille avoimia (eivätkä ole liiketaloudellista toimintaa).

Kerro tapahtumastasi lyhyesti ja napakasti. Mainitse tapahtumapaikka, päivämäärä ja kellonaika sekä luonnehdi lyhyesti minkälainen tapahtuma on kyseessä. Kerro myös omat yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa kysellä lisätietoja.
Lähetä tiedot alla olevalla lomakkeella viimeistään 21.5.
(Tietojen jättöaika päättynyt. Lomake poistettu käytöstä ma 22.5.)

Kirjoita tähän tyyliin, esimerkki:
3.7. X:n estradilla kello 18.30 teatteriryhmä esittää musiikkipitoisen näytelmän: Tänä iltana täällä tänään, vapaa pääsy. Ohjelmassa on arvontaa. Buffetista saa ostaa kahvia ja piimää. Järjestää X:n kyläyhdistys.
5.7. Perinnepäivä Jeppusen aitassa kello 12 alkaen. Pokasaha raikaa. Järjestää Jeppusen sukuseura.