Suvivirsi kajahtaa lauantaina Yläneen torilla lukuisten laulajien voimin

0
Yläneen kirkkokuoro esiintyi torilla viime kesänä. Lauantaina mukaan tulee kymmenkunta muuta musiikkiryhmää. Kuva: Veikko Niittymaa

PÖYTYÄ/Yläne. Suvivirsi kajahtaa komeasti Yläneen torilla lauantaina 27.5., kun 100-vuotias Yläneen kirkkokuoro tempaisee. Kuoro on kutsunut paikallisia musiikintekijöitä juhlimaan kesän alkamista ja laulamaan yhdessä. Lauluryhmät aloittavat esityksensä noin kello 9.30 ja yhteinen Suvivirsi soi kello 11. Sitä ennen musisoidaan muun muassa Suvivalssin tahdissa. Torilla kuullaan myös perinteisiä kansanlauluja, kuten Kotimaani ompi Suomi.

Mukana yhteisessä tapahtumassa ovat ainakin Yläneen kirkkokuoro, Yläneen soittokunta, Eläkeliiton kuoro, Mervi Kuusisto, Kartanokodin lauluryhmä, Typykät, yläneläisten nuorten bändi, Mieskvartetti, Ville Mäkimattila sekä Yläneen Pelimannit. Kukin ryhmä esittää pari laulua.

Yleisön toivotaan tulevan mukaan tuttuihin lauluihin.

Suurkuoroa johtaa kanttori Alberto Peltonen Galindo, tekniikasta ja äänentoistosta huolehtii Ville Mäkimattila.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän