Nyt etsitään vuoden auranmaalaista – Auranmaan Nuorkauppakamari kerää ehdotuksia

0

AURANMAA. Auranmaalla on jo vuosien ajan valittu Auranmaan Positiivisin. Tänä vuonna Auranmaan Nuorkauppakamari on muuttanut hieman kilpailun muotoa: tällä kertaa haussa on Vuoden auranmaalainen 2023.

Tempauksella halutaan nostaa esille niitä henkilöitä tai organisaatioita, jotka ovat rohkeita oman tiensä kulkijoita, uskovat omaan asiaansa ja auttavat myös muita onnistumaan.

Nuorkauppakamarista muistutetaan, että Vuoden auranmaalainen voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi toimia esikuvana muille.

Nyt etsinnässä on henkilö, joka täyttää seuraavat kriteerit: hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen ja hän on oman tiensä kulkija, joka on aina uskonut asiaansa ja on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Oman ehdotuksensa vuoden auranmaalaisesta voi kuka tahansa jättää perusteluineen torstaihin 22.6. mennessä osoitteessa: jcauranmaa.com/vuodenauranmaalainen

Raati valitsee ehdotetuista henkilöistä tai tahoista finalistit, jotka etenevät yleisöäänestykseen. Raati koostuu Auranmaan kuntien sekä Auranmaan Nuorkauppakamarin ja OP Vakka-Auranmaan edustajista.

Finalistit tullaan julkaisemaan Auranmaan Viikkolehdessä, minkä jälkeen kaikki pääsevät äänestämään omaa suosikkiaan. Yleisöäänestyksen jälkeen vuoden auranmaalainen tullaan julkistamaan myöhemmin kesällä.