Menehtymiseen johtanut liikenneonnettomuus Oripäässä

0
Oripäässä Kantatiellä 41 sattui vakava liikenneonnettomuus maanantaina päivällä. Paikalla oli seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä. Kuva: Simo Päivärinta

ORIPÄÄ

Yksi henkilö menehtyi ja toinen loukkaantui kahden henkilöauton nokkakolarissa Oripään Kantatiellä 41. Onnettomuudessa menehtynyt oli iäkäs henkilö. Liikenneonnettomuus tapahtui Myllykylän kohdalla maanantaina päivällä. Alustavan selvityksen perusteella kahden henkilöauton nokkakolari oli seurannut ohitustilannetta suoralla tieosuudella. Paikalla oli seitsemän pelastuslaitoksen yksikköä. Tie oli suljettu liikenteeltä ja ohjattiin käyttämään kiertotietä. Onnettomuuteen johtaneita tapahtumakulkuja ja syitä tutkitaan Loimaan poliisiasemalla. Poliisi ei tiedota asiasta tällä hetkellä enempää.

Juttua muokattu 18.7. klo 9.32