Uusi mahdollisuus

0

Pöytyän pesisjoukkueen nousu takaisin Superpesikseen on uusi mahdollisuus paitsi joukkueelle, myös koko Pöytyälle ja Auranmaalle laajemminkin. Menestyäkseen sarjassa joukkue tarvitsee tukea niin alueen yrityksiltä kuin katsomot toivottavasti täyttäviltä kuntalaisilta. Pöytyä on paikkakuntana Superin pienimpiä, mutta varmasti myös pippurisimpia. Kaikki edellytykset sarjapaikan pysyvään pitämiseen ovat olemassa.

Superpesis tarjoaa niin kunnalle kuin yrityksillekin mahdollisuuden valtakunnalliseen näkyvyyteen. Sponsoriyhteistyössä onkin hyvä muistaa, että kyse on paitsi urheiluhengestä ja kotipaikkakunnan joukkueen tukemisesta, myös ja ennen kaikkea markkinoinnista, josta on yritykselle kouriintuntuvaa hyötyä.

Suomalaisilla yrityksillä on talouden notkahtaessa taipumuksena nipistää markkinoinnista, vaikka asian pitäisi olla juuri päin vastoin. Markkinointiin kannattaa panostaa juuri silloin kun talouden yllä on synkkiä pilviä – niin kuin nyt näyttäisi kerääntyvän.

Näkyvin osa pesäpalloa on totta kai joukkue, mutta joukkueen pelaaminen ei olisi mahdollista ilman sankkaa vapaaehtoisjoukkoa. Pöytyällä on pitkät perinteet siitä, miten samat perheet ja suvut käyttävät merkittävän osan vapaa-ajastaan pesäpallon parissa. Toivottavasti lajin pariin löytyy myös uusia vapaaehtoisia, sillä niin kuin Pöytyällä hyvin muistetaan, Superpesis vaatii sarjana paitsi joukkueelta myös toimitsijoilta paljon enemmän.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän