Auranmaan yrittäjägaala kokoaa yrittäjät jälleen syyskuussa yhteen

0

AURANMAA. Yrittäjägaala kokoaa jälleen auranmaalaiset yrittäjät yhteen juhlistamaan yrittäjyyttä ja viettämään yhteistä iltaa. Yrittäjägaala 2 023 pidetään POP-Areenalla Kumilassa 9. syyskuuta. Ilmoittautuminen tapahtumaan on parhaillaan käynnissä jatkuen 31.8. asti.

–Ohjelma on samantyyppinen kuin viime vuonna, projektipäällikkö Maiju Joutsimies gaalaa järjestävästä Auranmaan Nuorkauppakamarista kertoo.

Gaalaan sisältyy illallinen seisovasta pöydästä, palkitsemisia ja elävää musiikkia. Musiikista vastaa tapahtumaa varten koottu Juha Salminen Beat Group, joka soittaa vuosikymmenten parhaita hittejä 1950-luvulta alkaen.

–Teemana meillä on 1950-luku, Joutsimies kertoo.

Erona viime vuoden tapahtumaan on anniskelun järjestäminen.

Joutsimies luonnehtii yrittäjägaalaa hyvän mielen tapahtumaksi, joka yhdistää alueen yrittäjiä ja mahdollistaa verkostoitumisen hauskanpidon ohella. Hän kannustaa yrityksiä ottamaan myös henkilöstöä mukaan virkistäytymisiltaan.

Nuorkauppamarin yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestämä yrittäjägaala pidettiin ensimmäisen kerran viime vuonna. Joutsimiehen mukaan tapahtumasta tuli hyvää palautetta, mikä kannusti järjestämään tilaisuuden uudelleen. Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana muun muassa Auranmaan kunnat, joista Pöytyä tänä vuonna järjestelyvuorossa, ja yrittäjäyhdistykset.

Ilmoittautumiset yrittäjägaalaan lyyti.fi-tapahtumanhallintajärjestelmän kautta 31.8. mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy Auranmaan yrittäjägaala 2023 -Facebooksivulta.