Aura–Kyrö-välin asfaltointityö käynnistyi

0
Vt 9:n asfaltointityömaan kohdalla on liikenteenohjaus ja alennettu nopeusrajoitus.

AURA, PÖYTYÄ. Valtatie yhdeksälle, Aura–Kyrö-välille ryhdyttiin tekemään keskiviikkoaamuna (20.9.23) uutta asfalttipintaa. Päällystettävän osuuden pituus on 7,6 kilometriä. Se alkaa Takalistontien sekä Raudussuontien välistä ja ulottuu lähes Kyrön keskustan liittymään saakka.

Projektipäällikkö Veli-Pekka Pelttari Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta kertoo, että päällystystyö on tarkoitus saada valmiiksi ensi viikon aikana.

Hintaa urakalle kertyy noin 100 000 euroa per kilometri.

Myös Yläneellä Turunväylällä on tällä viikolla ollut tietyöt käynnissä. Alun perin päällystystyöt piti suorittaa jo kesällä, mutta päällystystöissä tapahtui aikataulumuutoksia. Uutta asvalttia saadaan viiden kilometrin matkalle Yläneeltä maakuntarajalle.

Uutista täydennetty 21.9. kello 11.12.