Nuorten Suomi palkitsi Velmeri Männikön

0
Velmeri Männikkö palkittiin valtakunnallisella työelämäteko-palkinnolla Nuorten Suomen palkitsemisjuhlassa perjantai-iltana. Kuva: AVL:n arkisto / Timo Koskensalo

JYVÄSKYLÄ, PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrössä sijaitsevasta legomuseostaan tutuksi tullut Velmeri Männikkö on palkittu perjantaina Jyväskylässä Nuorten Suomi ry:n valtakunnallisessa Nuorten kyvyt ja äänet esiin -tapahtumassa.

Männikölle myönnettiin tilaisuudessa sekä valtakunnallinen työelämäteko-palkinto että kuntakohtainen palkinto.

Nuorten kyvyt ja äänet esiin -tapahtuma nosti esiin aktiivisia nuoria sekä heidän taustallaan toimivia aikuisia. Juhlassa jaettiin viisi valtakunnallista palkintoa sekä yhteensä 70 kuntakohtaista palkintoa.

–Nuorisoalalla ei ole liikaa palkitsemisia, joten päätimme osaltamme olla kannustamassa toimijoita ja nostamassa nuorten asioita positiivisella tavalla esiin, kuvailee Nuorten Suomi ry:n toiminnanjohtaja Eeva-Liisa Tilkanen tapahtuman tiedotteessa.