Auran Kauppojen Yö -tapahtumassa ennätysmäärä kivijalkaliikkeitä

0

AURA. Auran Kauppojen Yö- tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa perjantaina 27. lokakuuta. Tapahtumaan lähti tänä vuonna mukaan ennätysmäärä Aurassa toimivia kivijalkaliikkeitä. Mukaan on saatu myös paljon yhdistystoimijoita ja muita oheisohjelman järjestäjiä.

Vuoden 2023 Kauppojen Yön teemana on palveleva ja monipuolinen Aura. Tänä vuonna tapahtumassa esitellään myös paikallisia toimijoita ja auralaisia harrastusmahdollisuuksia: tapahtumassa voi muun muassa ajaa Lounais-Suomen ainoalla pienoisautoradalla tai testata toiminnallista treeniä Auran Woimasalilla. Myös Sisupuistossa ja Auran Nuortentalolla kannattaa poiketa.

Tapahtuman aikana liikkeissä voi kerätä leimoja leimapassiin. Kaikkien passin palauttaneiden kesken arvotaan lähituottajapaketti.

Tapahtuman tarkoituksena on esitellä Auran monipuolista ja kattavaa palvelutarjontaa sekä kiinnittää samalla huomiota paikallisten palveluiden käyttämiseen.

–Meistä jokainen voi helposti vaikuttaa oman kunnan elinvoimaisuuteen tukemalla paikallisia yrittäjiä, käyttämällä heidän palveluitaan ja ostamalla tuotteet kunnan kivijalkaliikkeistä, huomauttaa Auran kunnan elinvoimajohtaja Anna-Mari Alkio Auran kunnan tiedotteessa.

Auran kunnan elinvoimaohjelmassa yhtenä toimenpiteenä on vahvistaa edelleen kunnan vahvuuksia, kuten sitä, että Aura on Auranmaan alueen palveluiden ja kaupan keskittymä.

–Elinvoimaohjelman tavoitteiden ja toimenpiteiden mukaisesti haluamme lisätä yhteistyötä niin kivijalkayritysten kuin yritysten ja kolmannen sektorin toimijoiden välillä. Tämän vuoden kauppojen yö -tapahtuma toteutetaan aidosti yhdessä, kertoo Auran Yrittäjien ja elinvoimatyöryhmän puheenjohtaja Marko Mäkilä.

Elinvoimaohjelma on osa Auran kunnan strategiaa, ja sillä pyritään kunnan elinvoimaisuuden säilyttämiseen ja kehittämiseen. Elinvoimaohjelma ohjaa Auran kunnan elinkeinopalvelutoimintaa ja siihen liittyvää kehittämistyötä.

Auran kauppojen yön ohjelma löytyy osoitteesta:
https://aura.fi/ajankohtaista/kauppojenyo23/