Tekninen lautakunta jätti Yläneen kuntosalihankkeen pöydälle

0
Yläneen kuntosalia koskevan kakkosluonnoksen toteutuksen kustannusarvio on 67 322 euroa. Hinta ei sisällä suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan kustannuksia eikä muita mahdollisia kustannuksia. Kuva: Pöytyän kunta.

PÖYTYÄ. Tekninen lautakunta käsitteli selvitystä, jossa tarkasteltiin Yläneen kuntosalin sijoittumista entiseen esikoulurakennukseen.

Kiinteistöpäällikkö oli tehnyt päätösehdotuksen, jonka mukaan tekninen lautakunta olisi antanut salia koskevan selvityksen kunnanhallitukselle talousarvion käsittelyä varten ja lisäksi tekninen lautakunta olisi esittänyt 70 000 euroa inva-wc-tilalla varustetun kuntosalin toteutukseen.

Ilkka Ali-Rontti esitti teknisen lautakunnan kokouksessa, että asia jätetään pöydälle ja pyydetään lisäselvityksiä seuraavaan kokoukseen. Lisäselvityksenä lautakunta haluaa tietää, mitä mieltä Yläneen Kiri on kuntosalin kiinteistönhoidosta ja ylläpidosta. Leena-Maija Rantala kannatti Ali-Rontin esitystä.

Lautakunta päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle ja pyytää lisäselvityksiä seuraavaan kokoukseen.