Kaupat ovat jälleen täynnä erilaisia joulukalentereja. Moni varmasti miettii, mikä joulukalenteri kannattaisi ostaa. Smash testasi joulukalentereita ja kertoo, mikä on tämän vuoden paras joulukalenteri.

Ryhmä Hau -suklaajoulukalenteri. Joulukalenterin ulkoasu on jouluinen ja ihanan värikäs. Luukut ovat kaikki samankokoisia ja jokaisesta luukusta paljastuu pieni suklaa. Suklaa maistuu tavalliselta joulukalenterisuklaalta eli ei ole mitenkään erikoista.
Hinta: 3,25 e
Tuomio: * *

Kit Kat -joulukalenteri. Joulukalenterin luukuista paljastuu erimuotoisia suklaita. Suklaa maistuu Kit Kat -suklaalta eli on maukasta. Joulukalenterin ulkoasu on ihanan jouluinen ja se sopii esimerkiksi joulukoristeeksi, sillä se on erittäin koristeltu. Tämän joulukalenterin ulkoiset yksityiskohdat on mietitty tarkkaan. Luukut ovat melko pieniä, joten suklaat ovat myös pieniä. Kokonaisuudessaan joulukalenteri on hieman pettymys, sillä hintaan nähden luulisi saavansa isompia suklaita.
Hinta: 12,50 e
Tuomio: * * *

Kinder Bueno -joulukalenteri. Luukuista paljastuu pieniä Kinder Bueno -patukan paloja. Palat eivät kuitenkaan ole liian pieniä ja suklaa on todella makeaa ja erittäin maukasta. Joulukalenterin ulkoasu on myös ihanan jouluinen. Tässä joulukalenterissa on hinta-laatusuhde kohdallaan. Tämä joulukalenteri sopii kaikille Kinder Buenon rakastajille.
Hinta: 7,95 e
Tuomio: * * * *

Celebrations-joulukalenteri. Joulukalenterin sisältö on kivan vaihteleva. Luukuissa on paljon erilaisia pieniä suklaita, kuten esimerkiksi Mars- ja Twix-suklaata. Suklaat maistuvat hyviltä ja tässäkin joulukalenterissa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Tämä joulukalenteri sopii ihmiselle, joka pitää vaihtelevasta sisällöstä joulukalenterissa. (C.T.)
Hinta: 7,95 e
Tuomio: * * * * *


Arvosteluasteikko

* * * * * super
* * * * mahtava
* * * hyvä
* * ihan ok
* hyi


Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu