Auralaisravintolan sähkömysteeri oli vuoden klikatuin: katso lista vuoden 2023 paikallisista verkkohiteistä

0
Auranmaan julkimot ja tunnetut paikat ovat monen hittijutun aiheina.

Auranmaan Viikkolehden verkkosivujen suurimmat hitit osuvat loppuvuoteen, marraskuuhun ja joulukuuhun.

Auralaisessa ravintolakiinteistössä alkoi marraskuussa erikoinen selvitystyö: tiloissa kului yöaikaan tolkuttomasti sähköä, mutta kukaan ei tiennyt miksi. Yöllä sähköä ei pitänyt kulua muihin laitteisiin kuin kylmiöihin.

Sähkömies selvitti asiaa useaan otteeseen, mutta tuloksetta.

Tämä Auralaisessa ravintolakiinteistössä kuluu yöaikaan tolkuttomasti sähköä – Sähkömies on selvittänyt asiaa useaan otteesen saamatta selvyyttä oli ylivoimaisesti koko tämän vuoden klikatuin juttu avl.fi-verkkosivustolla. Eroa kakkoseen tuli jopa yli 4 500 klikkausta.

JOULUKUUSSA julkaistu Maajussi-Kallen jouluun kuuluu iloa ja monesti myös kaihoa -juttu ehti kivuta sivuston koko vuoden toiseksi luetuimmaksi jutuksi, vaikka julkaistiin vasta aivan joulun alla. Juttu kertoo Maajussi-Kallena tunnetun pöytyäläisen Kalle Yli-Jaakkolan kuulumisia ja joulutunnelmia. Yli-Jaakkolasta tuli julkkis Maajussille morsian -ohjelman myötä.

Auranmaan Viikkolehti on kirjoittanut Maajussi-Kallesta aikaisemminkin, mutta joulujuttu keräsi poikkeuksellisen suuren näkyvyyden.

Sivuston kahden klikatuimman jutun takana on sama kirjoittaja. Kummatkin jutut on kirjoittanut Timo Koskensalo.

Emme julkaise verkkojuttujen tarkkoja katselumääriä, mutta tällä listalle noustakseen jutun on pitänyt kerätä tuhansia klikkauksia.