Kylähammaslääkäri avaa vastaanoton Kosken entisessä pankkitalossa

0
Hammaslääkäri Kairi Kirs istahti kuvattavaksi Kosken hammaslääkäriaseman rappusille. Kirs työskentelee Someron lisäksi Koskella. Kuva: Iira Viitanen.

KOSKI. Somerolla ja Perniössä toimiva Kylähammaslääkäri laajentaa toimintaansa Koskelle. Se on vuokrannut tilat osoitteesta Hämeentie 8, entisestä Säästöpankin talosta.

Toimitusjohtaja Päivi Suikkanen sanoo vastaanoton rakentamisen olleen merkittävä investointi. Kaikki laitteet ja välineet on hankittu uusina. Niistä arvokkaimpia on röntgenlaitteisto.

– Olemme saaneet rekrytoitua Koskelle mukavaa porukkaa. Someron vastaanotolla työskentelevä hammaslääkäri käy Koskella helmi–maaliskuun taitteeseen asti, jolloin Koskella aloittaa oma hammaslääkärinsä, Suikkanen kertoo.

Hammaslääkärin lisäksi Kosken vastaanotolla työskentelee suuhygienisti ja hammashoitaja. Myöhemmin tarjolle tulee myös erikoishammaslääkärien palveluja.

Vastaanottotoiminta käynnistyy Koskella, kun aluehallintovirasto on hyväksynyt vastaanoton lopputarkastuksen. Suikkanen toivoo luvan tulevan viimeistään jouluviikolla.

Kosken Kylähammaslääkärin henkilökuntaa on paikalla vastaanoton avajaisissa ja avoimissa ovissa, joita vietetään uusissa tiloissa keskiviikkona sekä torstaina (13.–14.12.2023) kello 9–18.