Auran kunta kyselee yrityksiltä niiden tarpeista

0

AURA. Auralaisilla yrittäjillä ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa Auran kunnan tarjoamiin yrityspalveluihin, tuleviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Yrityksiltä toivotaan tietoa myös tilatarpeista.

Auran elinvoimatyöryhmä on laatinut yrityskyselyn, josta saatavien vastausten perusteella suunnitellaan ja toteutetaan kuluvan vuoden toimintaa sekä kehitetään Auran kunnan yrityspalveluita. Vastauksilla pyritään saamaan konkreettista hyötyä yrittäjille ja yrityksille vastaamalla yritysten tämän hetkisiin tarpeisiin ja haasteisiin.

Kyselyssä tiedustellaan esimerkiksi yritysten toimitilatarpeista, jotta eri toimijat voidaan yhdistää toisiinsa.

–Lisäksi kyselemme kesätyöntekijöiden palkkaamisesta tai mahdollisesta kiinnostuksesta ostaa palveluita esimerkiksi 4H-yrittäjältä. Mikäli yrittäjä kertoo vastauksessaan tarpeesta palkata kesätyöntekijä, me voimme kuntana vinkata avautuvasta yritysten kesätyöllistämistuesta sekä kertoa nuorille mahdollista paikallisista kesätyöpaikoista ja niin edelleen, Auran kunnan elinvoimajohtaja Anna-Mari Alkio kertoo kunnan tiedotteessa.

Auralaisia yrittäjiä sekä yrityksiä pyydetään vastaamaan kyselyyn osoitteessa https://aura.fi/ajankohtaista/yrityskysely2024/ viimeistään 31. tammikuuta.