Liikenne Salontiellä Marttilassa poikki Vaskiolla sattuneen onnettomuuden vuoksi – Ajokeli on nyt vaarallinen

0
Ajokeli on nyt vaarallinen. Salontieltäkin on liikenne katkaistu Marttilasta asti Vaskiolla sattuneen onnettomuuden vuoksi. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Liikenne Salontiellä Marttilassa on katkaistu Vaskiolla sattuneen onnettomuuden vuoksi. Liikennettä Salontieltä ohjataan kiertotielle kymppitien ja Salontien sekä Salontien ja Härkätien risteysten kohdilta.

Rekan perävaunu luiskahti Salontieltä ojaan Vaskiolla puolen päivän aikaan. Ajokeli on nyt vaarallinen. Räntä- ja vesisateen ennustetaan jatkuvan alkuiltaan asti.

Huonon ajokelin vuoksi muun muassa kymppitiellä on päivän aikana sattunut kaksi tieltä suistumista. Tarvasjoella suistui aamupäivällä kuorma-auto kymppitieltä. Kosken rajan tuntumassa Somerolla on kaksi raskasta ajoneuvoa luisunut tieltä iltapäivällä puoli kahden jälkeen.

Uutista päivitetty kello 14.56.