Osallistavan budjetoinnin äänestys alkoi Marttilassa – Listalla on monenlaisia ehdotuksia vesiliukumäestä ulkokuntoilulaitteisiin

0
Moni osallistuvan budjetoinnin listalla oleva ehdotus liittyy Palaisten uimarannan kohentamiseen.
Moni osallistuvan budjetoinnin listalla oleva ehdotus liittyy Palaisten uimarannan kohentamiseen.

MARTTILA. Kunta on varannut talousarvioonsa 7 000 euroa osallistavan budjetoinnin toteuttamiseen. Marttilan kunnanhallitus päätti, että tämänkertaiseen äänestykseen otetaan mukaan myös 2023 äänestykseen valitut ehdotukset, jotka eivät ole vielä toteutuneet.

Äänestyslistalta löytyvät nyt seuraavat ehdotukset: street workout -ulkokuntoilulaite, lisää leikkivälineitä liikennepuistoon, kyläradiotukiasemien rakentaminen, häkkifutis-areena Marttilan urheilukeskukseen, bussikuljetus Ruisrockiin kaikkina festaripäivinä, lisää ulkokuntosalilaitteita, köysistä tehty seikkailurata Palaisten uimarannalle, keppihevosesteitä esimerkiksi liikennepuistoon, vaihtuvia itsepalvelusuunnistusrasteja vapaasti käytettäväksi, valokuvausseinä, liikuntavälineiden lainausmalli, lisää keinuja eskarin pihalle ja vesiliukumäki Palaisiin.

Näiden lisäksi äänestäjät voivat jättää äänestykslomakkeella oman ehdotuksensa. Linkki äänestykseen on osoitteessa https://link.webropol.com/s/osallistavabudjetointi2024

Ensimmäisen vaiheen äänestys ja uusien ideoiden esittäminen tulee tehdä 13.2. mennessä. Toisen vaiheen äänestys toteutetaan 26.2.–17.3.