Pöytyän kunta keskittää maksuliikenteensä Kyrön Seudun Osuuspankin

0
Kyrön Seudun Osuuspankin pääkonttori Kyrön torin laidalla.
Kyrön Seudun Osuuspankin pääkonttori Kyrön torin laidalla.

PÖYTYÄ. Kunnanhallitus päätti keskittää Pöytyän kunnan maksuliikenteen Kyrön Seudun Osuuspankkiin ja samalla se hyväksyi tuottotilistä saamansa tarjouksen. Kunta säilyttää silti muissakin rahalaitoksissa olevat pankkitilinsä.

Kunnanjohtaja Mika Joen mukaan päätöksen taustalla on halu edistää oman kunnan alueella toimivaa pankkia.

Keskittämisen myötä esimerkiksi kunnan palkanmaksuliikenne tapahtuu Kyrön Seudun Osuuspankin kautta.

Aiemmin Pöytyän kunnan käyttämät pankkipalvelut oli keskitetty Pöytyän Osuuspankkiin. Pankkien yhdistymisen jälkeen Pöytyän Osuuspankin toiminta siirtyi Osuuspankki Vakka-Auranmaalle, jonka kotipaikka on Mynämäki. Osuuspankki Vakka-Auranmaalla ei ole toimipistettä Pöytyän kunnan alueella.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän