Pöytyän Yrittäjien uusi hallitus aloitti koulutuksen merkeissä

0
Pöytyän Yrittäjien Reijo Hartikka, Katariina Kilpeläinen, Antti Sihvonen, Katja Aalto ja Taneli Takatalo osallistuivat 14.1. Varsinais-Suomen Yrittäjien luottamushenkilöristeilylle. Viisikon keskellä on puhujavieras, yrittäjä Saimi Hoyer. Kuvaaja: Inkeri Sundberg.

PÖYTYÄ. Pöytyän Yrittäjät on nimennyt hallituksensa vuodelle 2024. Sen puheenjohtajana jatkaa Kultakasvu-peittausaineiden tukkukauppaa hoitava Reijo Hartikka ja varapuheenjohtajana on Konehuolto P. Kula Oy:n Petri Kula. Sihteerinä toimii tilipalveluyrittäjä Marja Lahti.

Hallituksen jäseniä ovat Katja Aalto Maalaus ja Verhoilutyö Muraalista, Katariina Kilpeläinen Ommel ja Ilosta, Jarmo Lalli Jarmo Lalli Oy:stä, maa-ainesmyyntiä ja louhintatyötä tekevä Antti Sihvonen ja Taneli Takatalo vuokraustoimintaa harjoittavasta Tanevest Oy:stä.

Viime sunnuntaina osa hallituksen edustajista osallistui Varsinais-Suomen Yrittäjien luottamushenkilöristeilylle. Matkan tavoitteena oli oppia, verkostoitua ja inspiroitua yrittäjäkollegoiden puheenvuoroista. Puhumaan oli kutsuttu muun muassa yrittäjä Saimi Hoyer, joka kannusti kuulijoitaan panostamaan verkostoitumiseen ja hyvään yhteistyöhenkeen.