Kristallit sädehtivät Loimaan Mellilään avatussa Kulkurin Kievarissa

0
Yrittäjä Jaana Pirttisalo-Mäkelä (kuvassa vasemmalla) ehätti avajaisten tuoksinnassa vaihtamaan ajatuksia asiakkaiden kanssa. Hänen kanssaan pöydässä istuvat Marianna Pajula ja Eija Martti.
Yrittäjä Jaana Pirttisalo-Mäkelä (kuvassa vasemmalla) ehätti avajaisten tuoksinnassa vaihtamaan ajatuksia asiakkaiden kanssa. Hänen kanssaan pöydässä istuvat Marianna Pajula ja Eija Martti.

LOIMAA / Mellilä. Yrittäjä Jaana Pirttisalo-Mäkelä oli perjantaina (1.3.24) Kulkurin Kievarin avajaispäivänä iloisella tuulella, kun asiakkaat kiittelivät kuukausien uurastuksen tuloksia. Pienoisen jännitysnäytelmän päivään loi kesken kiireisimmän lounasajan iskenyt sähköpulma, mikä sammutti wienerleikkeiden paistamiseen käytetyn parillan.

– Ehdin jo hätäillä, että mitäs nyt, mutta onneksi sähkömies vastasi heti puhelimeen. Hän neuvoi menemään sähkökaapille ja tarkistamaan sulakkeet. Kun sain napsautettua sulakkeen päälle, homma pääsi jatkumaan, Pirttisalo-Mäkelä kertoi.

Avajaispäivä huipentui vauhdikkaisiin tansseihin, joita tahditti Mika Peltoniemi Orchestra.

Jaana Pirttisalo-Mäkelä kertoo pyrkivänsä sisustamaan paikan klassiseksi kievariksi. Hän on korvaamassa loisteputket kristallikruunuilla, joita on tulossa vielä lisää. Puiset huonekalut ja paksut samettiverhot luovat kartanomaista tunnelmaa.

Kartanon rouvaksi Pirttisalo-Mäkelä ei itseään tunne, mutta joku kutsui häntä avajaispäivänä kievarittareksi ja sitä yrittäjä pitää oivallisena tittelinä.

Kulkurin Kievarin sisustus- ja rakennustyöt jatkuvat vielä. Rakennuksen edustalle on tulossa suurehko terassi ja majoitusjärjestelyt ovat suunnitteilla. Seuraavat tanssit Kulkurin Kievarissa pidetään perjantaina 8.3.24 kello 19. Tuolloin esiintyvät Rosa Narmala & Markku Ketola.

Kulkurin Kievarissa on aistittavissa perinteikkäistä kartanoista ja hotelleista tuttua tunnelmaa.
Kulkurin Kievarissa on aistittavissa perinteikkäistä kartanoista ja hotelleista tuttua tunnelmaa.