Lentopallon 2-sarjan pudotuspelit alkavat Koskella – Kaiku saa vastaansa Vaasan Kiiston

0
Kaiun miehistö on valmiina kevään ratkaisupeleihin. Kuva: Jani Koskinen.
Kaiun miehistö on valmiina kevään ratkaisupeleihin. Kuva: Jani Koskinen.

KOSKI. Miesten lentopallon 2-sarja on edennyt pudotuspelivaiheeseen ja Kosken Kaiku saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Vaasan Kiiston. Kaiun miehistö pelasi erittäin positiivisen kevätkauden jatkosarjassa ja pudotuspeleihin lähdettäessä koskelaisilla on viimeisistä viidestä pelistä alla neljä voittoa.

Pudotuspeleissä jatkopaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Voittojen ollessa tasan 1-1 pelataan ratkaiseva kultainen erä 25 pisteeseen. Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina 16.3. kello 17 Kosken liikuntahallilla. Toinen ottelu on luvassa heti seuraavana päivänä, jolloin kaikulaiset matkaavat vuorostaan Vaasaan.

Kaiun joukkueen peli on mennyt kevään edetessä tasaisesti eteenpäin. Tästä osoituksena ovat olleet voitot monista ennakkoon kovemmista joukkueista. Koskelaiset ylsivät kevättalvella myös neljän ottelun voittoputkeen. Tätä putkea Kaiku lähtee jatkamaan lauantaina, kun vieraaksi saapuu nuori ja nälkäinen Kiiston joukkue.

Kosken Kaiku – Vaasan Kiisto, la 16.3. kello 17 Kosken liikuntahallissa, Lampitie 3, 31500 Koski Tl

Niko Nevala