Naputus: ”Terveyskeskuksista koirahoitoloita”

0

Suljettavat terveyskeskukset eivät suinkaan jää tyhjilleen. Rakennuksia tarvitaan ainakin koirahoitoloiksi. Tilastot osoittavat, että pienillä paikkakunnilla koiria on nykyään moninkertaisesti enemmän kuin lapsia.
Maailma muuttuu

Nyt aikalisä Riuttamäen ja Kantinkulman tuuli- ja aurinkovoimalle Marttilassa! Onko kokonaan unohdettu myös Virpinmäen alueelle sijoittuvan Santinkulman hankkeen vaikutukset Marttilan puolelle, jos siihen Pöytyällä päädytään? Näiden yhteisvaikutukset olisivat merkittävät toteutuessaan jo toiminnassa olevan Verhonkulman kanssa unohtamatta Riuttamäen tuulivoimapuiston sijaintia luonnonsuojelualueiden välittömässä läheisyydessä.
Ihminen ei yksin omista luontoa

Mopopoikia on aina ollut ja tulee aina olemaan. Sitä kovemmin mopot pärisee prumprumprumprum, mitä enemmän valitusta näillä palstoilla. Pitäiskö harkita muuttoa johonkin perämettiin, jos äänet häiritsee?
Neljän kullanmurun äiti

Lasu: kannattaisiko sinun muuttaa keskustasta pois, kun joka asiasta tarvii valittaa. Turhaa energian tuhlausta asioista joille et voi mitään.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän