Pöytyän kunnalta kesätöitä 38 nuorelle

0

PÖYTYÄ. Pöytyän kunta palkkaa kesätöihin 38 nuorta. Kesätyöntekijäksi voivat hakea vuosina 2004–2008 syntyneet pöytyäläiset ja Pöytyällä pitkäaikaisesti asuvat nuoret.

Työsopimukset ovat kuukauden mittaisia ja ne tehdään kesä- ja heinäkuulle. Kuukausipalkka on 740 euroa ja työaika on kuusi tuntia päivässä.

Kesätyöpaikat ovat teknisten palvelujen ulko- ja viheralueiden hoidossa (14 paikkaa), ruoka- ja siivouspalveluissa (8), varhaiskasvatusyksiköissä (3), kirjastossa (3), Luontokapinetissa (4) ja vapaa-aikapalveluissa (4). Lisäksi voidaan palkata kaksi some-sisällöntuottajaa.

Nuorten kesätyöhaku on avoinna torstaihin 28. maaliskuuta kello 15 saakka Kuntarekry-palvelussa. Lisätietoja antaa Pöytyän nuoriso- ja hyvinvointikoordinaattori.

Lisäksi kunta myöntää pöytyäläislle yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille työnantajille nuorten työllistämistukea. Itsensä työllistävälle 14–20-vuotiaalle nuorelle 4H-yrittäjälle kunta myöntää tukena 220 euroa. 4H-tukea haetaan joko Härkätien tai Pöytyä–Oripään 4H-yhdistyksen kautta.