Oripään tervetuliaislahjaksi Oripään historia -kirja ja ilmainen kuntosali kuukaudeksi

0

ORIPÄÄ. Oripään kunta antaa jatkossa uusille kuntalaisille tervetuliaislahjaksi Oripää-kassin, joka sisältää Oripään historia -kirjan sekä kuntosalin ilmaisen käytön kuukauden ajaksi yli 12-vuotiaille.

Kunnan uudet työntekijät saavat puolestaan tervetuliaislahjaksi termosmukin ja muistikirjan.

Päätöksen lahjoista teki viime viikolla kokoontunut hyvinvointilautakunta. Tervetuliaislahjan ideoitiin aiemmin sisältävän myös erilaisia vuodenaikaan sopivia juomia, kuten simaa, mehua tai glögiä, mutta lautakunta päätti vaihtaa juomat historiateokseen.

Aloitteen tervetuliaislahjoista teki viime joulukuussa Oripään kokoomuksen valtuustoryhmä. Lahjan sisältö annettiin hyvinvointilautakunnan suunniteltavaksi.

Oikaisu: Tiistain 26.3.2024 lehden uutisessa kerrottiin virheellisesti, että Oripään tervetuliaislahja tulisi sisältämään juomia. Uutinen perustui virheellisesti esityslistan tekstiin eikä siinä huomioitu itse kokouksessa tehtyjä päätöksiä.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän