Kasvattajille hyviä sijoituksia

0
Pöytyäläisen Jorma Heinosen kasvattama Walnut Nimbus oli Kasvattajakruunun alkuerän kolmas. Kuvassa ohjissa on hevosen aiempi valmentaja Kenneth Danielsen. Kuva: Porin Ravit

RAVIURHEILU. Nuorten lämminveristen Kasvattajakruunun alkuerässä Seinäjoella nähtiin hyviä sijoja.

Nelivuotiaiden tammojen alkuerässä toiseksi juoksi oripääläisen Ylitalo Garden’s Stable Oy:n kasvattama Christine L Garden (14,2a). Kuopiolaisen Riina Korhosen omistamaa jai miehensä Jukka Hakkaraisen valmentamaa hevosta ajoi Hannu Torvinen. Viime vuonna Christine L Garden otti kakkosijat niin 3-vuotiaiden Tammakriteriumissa kuin Tammahambossa.

Pöytyäläisen Jorma Heinosen kasvattama Walnut Nimbus oli saman lähdön kolmas Ville Koiviston ajamana. Aiemmin Liedossa Kenneth Danislesnin treenissä ollut tamma siirtyi tammikuussa kurikkalaiselle Terno Grönstrandille, jonka käsistä Walnut Nimbus on juossut yhden voiton ja kaksi laukan pilaamaa lähtöä.

Forssassa isompien eli B-ponien tasoitusajossa Pöytyälle tuli kaksoisvoitto, kun Viivi Mäki-Jaakkola ohjasti äitinsä Railin omistaman Rominan ykköseksi ja Annika Tamminen ajoi toiseksi Korpral Winnerin.

Rauli Ala-Karvia