Liikkuvan Auran historiaa -näyttelyyn haetaan esineistöä

0
Auran kotiseutuyhdistys kerää kuvia ja muuta liikuntaan ja paikalliseen urheiluun liittyvää materiaalia Prunkkalan poikettavan kesänäyttelyyn. Kuvassa Auran naisvoimistelijoita 1930-luvulta.

AURA

Auran kotiseutuyhdistys etsii esineistöä ensi kesän Liikkuvan Auran historiaa -näyttelyyn. Prunkkalan poikettavan kesänäyttelyyn haetaan liikuntaan, urheiluun ja paikallisiin urheiluseuroihin liittyvää esineistöä ja välineistöä laidasta laitaan. Haussa on niin seura-asut ja palkinnot kuin muunkinlainen materiaali valokuvista seurojen pöytäkirjoihin.

Auran voimistelu- ja urheiluseura Viestiltä kotiseutuyhdistyksellä jo onkin muun muassa pöytäkirjoja, palkintoja ja valokuvia näyttelyyn laitettavaksi. Ari Vilénin mukaan tarvetta on enemmän muiden auralaisseurojen kuten APU:n ja Vantaan esineistölle.

Näyttelyyn laitettavista esineistä ja materiaaleista voi olla yhteydessä Viléniin numeroon 040 533 2825.

–Toukokuun puolivälissä rupeamme laittamaan näyttelyä pystyyn, Vilén kertoo ja toivoo yhteydenottoja siihen mennessä.

Näyttely avautuu 9. kesäkuuta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän