Naputus: ”Miksei jalkakäytäviä ja teitä puhdisteta sepelistä?”

0

Eikö Aurassa pitänyt olla pyörätiet puhdistettu sorasta huhtikuun alkuun mennessä? Joka vuosi sama juttu Turuntien ja Tarvasjoentien pyöräteiden kanssa. Sora myös luistaa renkaiden alla.

Koirapuistohanke näyttää taas nostavan päätään. Asiallisen lopputuloksen saamiseksi on ratkaistavana monia asioita mm. puiston tilan tarve ja saavutettavuus sekä kävellen, että autolla. Myös meluhaitan tulisi olla puuston vaimentama. Yleiskaavasta katsoen potentiaalisin sijoituspaikka olisi urheilukentän länsipuoli. Jos yksityisessä omistuksessa, kysyähän aina voi. Käykää aktiivit tutustumassa alueeseen.
Ei väkisin, eikä väärään paikkaan

Minkä ihmeen takia Koskella ei ole puhdistettu jalkakäytäviä ja teitä sepelistä? Renkaat ja kengänpohjat menevät rikki koiran tassuista puhumattakaan.


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän